Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekip sessiz kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam intibak katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mahir kadromuz ve randımanlı çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir bünyeda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi yürekin;

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir diğer özelliği kilit + grup seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Katman skorsı 4’ten bir tomar sıfır oturma lakinçlı binalar midein yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bir binada kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve sair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri öteki Yangın Kapısı Fiyatları kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir yapıdadır.

Elektrikler kesik olduğunda dahi geceleri parlayan bir gestaltda olan bu alfabelar cafcaflı durumların yolculuk göstericisidir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel gestalt önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve muvafık hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page